Genieten en conditietraing in 1, swimspa's, sauna's, infraroodcabines, zwembaden, relaxcentrum-Lo LochristiEen Swimspa staat voor GENIETEN, TRAINING en PLEZIER! 


Een Swimspa is een investering die zorgt voor een goede conditie, ontspanning en plezier, een all-in one oplossing!  En daarbij nog zeer eenvoudig te plaatsen!  

Relaxcentrum-Lo is dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van uw Swimspa mede als de totale afwerking en integratie van het concept in je tuin.

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit swimspa’s die bovendien ook zuinig en duurzaam zijn!

Wil u genieten van een relaxerende massage? Of wenst u liever aan uw conditie te trainen?  Het kan met de swimspa’s van Relaxcentrum-LO


REALISATIE Relaxcentrum Lo Swimspa, afwerking terras in hout ook

REALISATIE Relaxcentrum Lo Swimspa

Conditietraining Swimspa's Relaxcentrum Lo, Lcohristi, zwembaden, spa's, sauna's, infraroodcabines, uw specialist zwembadbouwer

Relaxcentrum Lo Swimspa's fun voor kids Lochristi

Conditie training:

Door de krachtige tegenstroom kunt u perfect aan uw conditie werken en uw lichaam, zonder al te veel te belasten, weer veel energie geven.
Uw dagdagelijkse training kan nu perfect gebeuren bij u thuis samen met uw gezin! 


Swimpspa's Relaxcentrum Lo Lochristi, zwembaden, spa's, sauna's, infraroodcabines, plaatsing en afwerking, specialisten, vakmannen  Swimpspa's Relaxcentrum Lo Lochristi, zwembaden, spa's, sauna's, infraroodcabines, plaatsing en afwerking, specialisten, vakmannen

Beperkte ruimte nodig:

Het grote voordeel van Swimspa’s is dat ze u hetzelfde plezier kunnen geven als een zwembad en daarbij ook nog een het genot van een Spa en u hebt daarvoor niet zoveel ruimte nodig. Een Swimspa is heel compact en zeer makkelijk zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen! Ook kan een Swimspa zowel buiten als binnen geplaatst worden!

Plezier:

Genieten met uw gezin, familie en vrienden wordt nu wel heel makkelijk en kan heel het jaar door! Een gezellige barbecue zal al heel snel uitmonden in een ware beachparty waarbij kan genoten worden van waterfun! De kinderen zullen met heel veel enthousiasme vriendjes uitnodigen om samen te stoeien in het bad! Laat de tegenstroom maar gaan! Ze wanen zich direct in een wilde zee!!

REALISATIE Relaxcentrum Lo Swimspa,Fun voor kids

Relaxcentrum Lo Lochristi Swimspa's fun

Swimspa Fun met kids Relaxcentrum Lo Lochristi

Kortom… Swimspa’s hebben niets dan voordelen!

Vraag zeker meer informatie aan bij Relaxcentrum Lo, in Swimspa’s zijn heel veel modellen met elk ook zijn specificaties naar krachtstroom, tegenstroom, massage elementen..